Beauty Angel

Lekker relaxen in een zee van licht en warmte met huidverjonging als kers op de taart. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar… dat is het niet! Het ‘beauty light’ van de collageenlampen wordt door de cellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

De resultaten zijn prachtig: een zachte, stralende en soepele huid, verbeterd vochtgehalte, fijnere poriën, vermindering van rimpels, beter huidbeeld. Minstens zo prettig is dat de zogenaamde doorlaatbaarheid van de huid toeneemt, dat verbetert de opname en werking van alle gezichtscrèmes, serums en maskers. De Beauty Angel behandeling is een heerlijke en effectieve aanvulling op elke schoonheidsbehandeling.

Supplement bij gezichtsbehandeling naar keuze | € 20,00


Massage

Massages zijn niet alleen bedoeld om stramme spieren een oppepper te geven of een ‘knoop’ in je nek weg te krijgen. Massages hebben een gunstige invloed op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Door jezelf regelmatig op een massage te trakteren neemt het aantal bloedcellen in je lichaam toe en daarmee verhoog je je immuunsysteem. Daarnaast wordt de doorbloeding geactiveerd en worden spieren soepeler zodat je letterlijk lekkerder in je vel zit.

Massage Classic of Hot Stone Prijs
30 minuten € 35,00
60 minuten € 65,00

Afspraak maken