Het Griekse merk Juliette Armand is door hannah naar Nederland gehaald als aanvulling op de eigen productlijn. In 1992 besloten twee Griekse chemici om hun expertise op een andere manier in te zetten. Hun doel was innovatieve cosmetica creëren op basis van wetenschappelijk onderzoek en zo startten zij in hun laboratorium met het ontwikkelen van nieuwe formules en producten voor de professionele beautybranche. De onderscheidende behandelprotocollen van Juliette Armand zijn met name succesvol in kuurvorm voor specifieke huidproblemen zoals acne, pigmentatie, eczeem en rosacea.


Behandelingen

De Office Treatment is vooral geschikt als moment voor jezelf in een drukke tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd door middel van een zachte peeling. Deze is zo mild dat ze zelfs in de zomer uitgevoerd kan worden. Resultaat: een stralende huid met een gladde structuur en egale teint.

Sensi Therapy bestrijdt huidirritaties en bevordert het genezingsproces van de huid. De verschillende kalmerende werkstoffen versterken elkaar en deze intense samenwerking ondersteunt niet alleen het herstel van de natuurlijke huidbalans, maar versterkt ook het beschermingsmechanisme van de huid. Een ideale behandeling voor een gevoelige huid.

Om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan is de Aging Regulator Therapy een goede keuze. De BHA-peeling vermindert de fijne lijntjes en het Sirtuin Hyaluronique serum zorgt voor een frisse huid die ontdaan is van verstopte poriën en vrije radicalen. De huid wordt intensief gehydrateerd waarbij retinol en vitamine C de natuurlijke celvernieuwing ondersteunen. Resultaat: een frisse en stralende huid.

Behandeling Details Prijs
Office Treatment 60 min. € 89,50
Sensi Therapy 60 min. € 89,50
Aging Regulator Therapy 60 min. € 89,50

Afspraak maken