Hélène

Op een herfstige woensdag in oktober 1993 verliet Hélène vol trots de Almeerse Kamer van Koophandel. Onder haar arm een map met de officiële papieren van haar eigen bedrijf: Hélène’s Nail & Beauty Care. Want zo ging dat nog in de vroege jaren ’90, gewoon net als iedereen je eigen naam gebruiken voor je bedrijf. De eerste 24 jaar had ze een salon aan huis, net als haar moeder vroeger. Dat maakte de combinatie moederschap, man-met-eigen-zaak, hond en huishouden lekker overzichtelijk.

Haar passie voor het vak en haar nieuwsgierigheid naar innovaties op het gebied van huidverzorging, aangewakkerd door de vele trainingen en nascholingen, maakte dat haar kennis en ambities door de jaren heen eigenlijk te groot werden voor de charmante thuissalon. Toch heeft ze de stap naar een salon buiten de deur lang uitgesteld; pas in het najaar van 2017 opende ze de deuren van de salon aan de Rietmeent in Almere Haven. De knusheid van haar thuissalon is gebleven, haar kennis en ambities blijven zich nog altijd ontwikkelen, met duurzame huidverbetering als doel. Met recht ‘Mooi aan de Meent’.

Leuk weetje: haar allereerste klant uit 1993 komt nog steeds!
 

Ying

De ondernemer achter de onderneemster had het allang gezien, haar bedrijf had meer ruimte nodig om verder te groeien. Nadat hij zijn aannemersbedrijf had ingeruild voor een ander carrièrepad kreeg hij meer tijd en ruimte om de sterke man achter de succesvolle vrouw te zijn. En dat was niet alleen figuurlijk. De metamorfose van compleet kale ruimte tot de mooie salon aan de Rietmeent is het werk van Ying. Het kantoor is sinds de opening zijn domein. Hij regelt de ‘papierwinkel’, in de meest brede zin van het woord: hij is ‘de meester’ als het gaat om het feestelijk inpakken van de mooiste cadeautjes die de salon herbergt.

 

 

Afspraak maken

Dit zeggen anderen over Hélène:

 


“Al jaren ga ik met veel plezier naar Helene en voel me na de behandeling herboren. Een professional huidadvies en behandeling op maat een heerlijke massage terwijl je met je gezicht in het masker ligt weg te doezelen. Van mij krijgt Hélène een dikke 10 en ik beveel een bezoek aan de mooie salon zeker aan.”

Inge


“Hélène is niet alleen een fantastisch aardige vrouw maar ook op-en-top vakvrouw. Ik heb helaas niet de makkelijkste huid maar dankzij Hélène ziet mijn huid er altijd goed uit. Bovendien heb ik dankzij haar ook nog eens prachtige wenkbrauwen. Ze geeft oprecht advies, kortom; een super schoonheidsspecialiste met hart voor haar klanten die haar vak tot in de puntjes uitoefent.”

Alexandra


“Ik kom al meer dan 10 jaar bij Hélène, altijd al even professioneel en bijzonder vakkundig. Sinds ze hannah huidcoach is en bindweefselmassages toepast is het helemaal een feestje om in haar stoel te liggen. En dan is het ook nog altijd erg gezellig.”

Maaike

 


“Al jaren meer dan een uitstekende schoonheidsspecialiste. Innovatief ondernemerschap, hoog niveau vakopleidingen en een uitgebreid assortiment aan producten en behandelingen! De warme glimlach en persoonlijk aandacht zijn onveranderd gebleven.”

Dea


“Vanaf het prille begin ben ik al klant van Hélène. Altijd helemaal tevreden en ik verheug me echt op een behandeling. De massages, zowel gezicht als lichaam, zijn prettig. Plus goed advies wat betreft de producten, mede daarom heb ik nu een mooie huid voor mijn leeftijd. Dat ik zolang klant ben zegt alles over de kwaliteit!”

Anja


“Al jaren kom ik bij deze warme, hartelijke, professionele schoonheidsspecialiste. Zij neemt de tijd voor je en geeft je goede huidadviezen. Door de jaren heen schoolt zij veel bij waardoor zij haar kennis up-to-date houdt en verbetert. Een aanrader om eens kennis te gaan maken!”

Yvonne

 


“Ik kom al zo’n 25 jaar bij Hélène en het is altijd weer een feestje! Heerlijk relaxend op de stoel luister ik naar haar advies en uitleg over de werking van de producten die zij gebruikt. Er wordt me niets opgedrongen noch ‘aangesmeerd’. Ik voel me altijd reuze verwend na haar schoonheidsbehandeling. Mijn advies: doe jezelf een plezier en maak een afspraak.”

Ingrid


“Als trouwe klant verheug ik me na al die jaren nog altijd op een bezoek aan Hélène. Het is voor mij én mijn huid zo’n verwenmoment. Even helemaal relaxen na een drukke week, gezellig bijkletsen en ondertussen krijgt mijn huid een super-oppepper. Kan niet wachten tot de volgende afspraak!”

Marga


“Ik blijf mij verbazen over haar kennis en kunde die ze in al die jaren met veel passie voor het vak heeft verworven. Na een down to earth en eerlijk advies is mijn huid onder de zorg van Helene zienderogen verbeterd. Elke vrouw zou op zijn minst één keer een behandeling bij Helene moeten ervaren.”

Mira

 


“Het nuttige (intense huidverzorging) met het aangename (me-time) verenigen en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is lekker ontspannen liggen. Ideaal! En gezellig, dat ook!”

Denise


“Sowieso een bedrijf met een verstand van zaken. Je wordt goed geïnformeerd en Hélène werkt met fantastische producten. ‘Mooi aan de Meent’ is zeer terecht, want ik krijg complimenten dat mijn huid er goed uitziet. Dus zeker een aanrader om hiernaartoe te gaan.”

Monique