De Nederlandse schoonheidsspecialiste Hannie Hakze had, toen ze in 1974 aan een nieuw avontuur begon, een duidelijk motto: “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”.

De specialiste in huidtherapie ontwikkelde onder de naam hannah een uniek totaalconcept: een effectief stappenplan met doeltreffende producten en één doel: structurele en vooral duurzame huidverbetering. Haar befaamde hannah bindweefselmassage maakt onderdeel uit van die methode en mag tot op de dag van vandaag uitsluitend toegepast worden door gecertificeerde hannah huidcoaches.


Meten is weten

Iedere gezichtsbehandeling start met een meting om de conditie van de huid te bepalen. Hélène meet het vocht- en vetgehalte, evenals de pH-waarde. Met deze cijfers maakt ze een behandelplan op maat door te kiezen voor hannah producten die op dat specifieke moment aansluiten op de behoeften van de huid. Dat kan bijvoorbeeld extra vochtverzorging zijn na een zonnige strandvakantie of extra bescherming in koude wintermaanden. Bij het volgende bezoek wordt de huidmeting herhaald en kan verbetering van de huidconditie resulteren in andere productkeuze.


Bindweefselmassage

De unieke hannah bindweefselmassage kun je het beste omschrijven als fitness voor je huid. De intensieve, specialistische massagetechniek stimuleert de huiddoorbloeding, verbetert de huidstructuur, reduceert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Dat heeft allerlei voordelen waarvan de betere afvoer van afvalstoffen en de optimalisatie van opname van voedingsstoffen uit de producten de belangrijkste zijn. Het is een prettige doch stevige massage waarbij je ervaart dat je huid aan het werk wordt gezet.


Hannah treatments

Ontdek het hannah systeem tijdens hannah Xplore, een sympathiek geprijsde kennismakingsbehandeling waarbij de uitgebreide intake een grote rol speelt. Het doel van de hannah filosofie is huidverbetering. Daarom is het helder krijgen van de wensen en verwachtingen essentieel.

De basis van alle behandelingen is de hannah Xperience, een behandeling van 90 minuten waarin het huidverbeterende 5-stappen-plan van hannah centraal staat:
reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. De behandeling wordt op basis van de resultaten van de huidmeting afgestemd op je huidconditie op dat moment. Heb je minder tijd? De hannah Xpress behandeling is de verkorte versie.

hannah Intense is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah experience waarbij de huid intens geboost wordt door gebruik van een medium deep peel. Deze wordt extra versterkt door gebruik van ultra sound therapie.

Bij de hannah Glycolzuur Peeling met natuurlijke fruitzuren ligt de nadruk op intense reiniging van de huid door middel van een deep peel waardoor werkzame stoffen dieper in de huid terechtkomen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

hannah Rimpel Reductie Therapie is bedoeld om rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door krachtige massages, diep in het weefsel. Deze behandeling is inclusief een Beautyangel lichttherapiesessie van 15 minuten.

Behandeling Details Prijs
hannah Xplore
inclusief uitgebreide intake
90 min. € 82,50
hannah Xpress 60 min. € 69,50
hannah Xperience 90 min. € 97,50
hannah Intense 90 min. € 119,50
hannah Glycolzuur Peeling 90 min. € 99,50
hannah Rimpel Reductie Therapie 90 min. € 129,50
Hélène’s Tailormade Treatment
Dé ultieme all-inclusive behandeling! De basis is de hannah Experience en wordt uitgebreid met aanvullende behandelingen naar keuze: waxen, wimpers en/of wenkbrauwen verven, extra massage, Beautyangel lichttherapie.
90 min. € 129,50

Hélènes Producten Privilege

Optimaal resultaat wordt alleen bereikt door samenwerking: combineer de salonbehandelingen van Hélène met de juiste producten voor je de dagelijkse verzorging thuis.

“De salon regelmatig bezoeken is belangrijk; het geeft je huid een extra impuls en een lekkere boost. Maar zonder follow-up thuis vervaagt het resultaat in no-time. Want per jaar ben je zelf 365 keer -maal twee, zowel ’s morgens als ’s avonds- verantwoordelijk voor de verzorging van je huid. Op de juiste manier met de juiste producten. Want het is zoals Hannie het al zei: het maakt niet uit wat je doet maar hoe je het doet! En waarmee natuurlijk”

Fans van hannah producten kunnen hun geluk niet op met Hélène’s ProductenPrivilege. Deze geldt het hele jaar en biedt bij aankoop van:

2 producten: 10% korting

3 of meer producten: 15% korting

De korting is niet van toepassing op de hannah mini’s en geldt niet bij andere acties of kortingsaanbiedingen.


Afspraak maken