Zin in een frisse huid?

Als je huid een boost kan gebruiken is een detox altijd een goed idee. Overtollige gifstoffen, de zogenaamde toxen, hebben namelijk wat aanmoediging nodig om je lichaam weer te verlaten. Doen ze dat niet dan treedt verzuring op en dat kan leiden tot een overreactie van je immuunsysteem met klachten tot gevolg. Detoxen helpt je lichaam bij het verwijderen van deze afvalstoffen en diepgaand reinigen met behulp van verschillende soorten klei bestaat al sinds de oudheid. De Cleansing Clay van hannah is een combinatie van twee kleisoorten en deze samenstelling bevat ongeveer 70 mineralen!

Hoe gebruik je het?

Na je gebruikelijke reinigingsritueel (dat doe je toch wel hè, twee keer per dag?) bereid je de huid voor met Enzymatic Skin Peeling zodat het masker optimaal wordt opgenomen door de huid. Als je het masker hebt opgebracht -en je hebt echt even een momentje voor jezelf ingepland- maak je een ‘microwave kompres’ door een licht vochtig gastendoekje zo’n 25 seconden op te warmen in de magnetron op 600 watt. Deze leg je eventjes op je gezicht voordat je het masker verwijderd. Resultaat: een extra vochtboost na een intensieve reiniging en je huid is heerlijk zacht, glad en fris. Plus ze voelt comfortabel aan.

Tips:

Water drinken is altijd belangrijk maar als je detoxt is het essentieel voor de afvoer van afvalstoffen. Niet vergeten! Zowel je huidtype als de conditie van je huid bepalen met welke regelmaat je de Cleansing Clay kunt gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Ik adviseer je graag!